Στο «κόκκινο» οι ακυρώσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020

Στο «κόκκινο» οι ακυρώσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα

Δεν υπάρχει τομέας εμπορικής και οικονομικής δραστηριότητας που να μην έχει επηρεάσει ο κορωνοϊός, το ίδιο ισχύει και για την οικονομία διαμοιρασμού ( βραχυχρόνιες μισθώσεις). Mετά την ακύρωση των παρελάσεων και των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε πόλεις της περιφέρειας, οι ακυρώσεις κρατήσεων σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης χτύπησαν κόκκινο. Μετά τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, πολλοί επισκέπτες, ακύρωσαν την επίσκεψή τους κυρίως στις πόλεις που θα διεξάγονταν καρναβαλικές εκδηλώσεις, ενώ αρκετοί, από το αίσθημα του φόβου αποφάσισαν να ακυρώσουν την τριήμερη εξόρμηση σε προορισμούς της περιφέρειας. powered by Rubicon Project 
Το μεγαλύτερο ποσοστό ακυρώσεων καταγράφηκε στις πόλεις που θα διεξάγονταν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, αλλά και στην Αθήνα, όπου πολλοί αλλοδαποί, κυρίως από την Ασία και την Ιταλία, μετά την γνωστοποίηση των κρουσμάτων στη χώρα μας, αποφάσισαν να αναβάλουν το ταξίδι τους. 
Οι πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης , όπως η Airbnb , αναγκάστηκαν να εκπονήσουν έκτακτη πολιτική ακύρωσης κρατήσεων , όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία λόγω της επιδημίας του κορoναϊού. Οι οικοδεσπότες και οι επισκέπτες που επηρεάζονται από την επιδημία, μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στη σελίδα με την Πολιτική ειδικών περιστάσεων για τον κοροναϊό. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης Airbnb αναφέρει: Η πολιτική ειδικών περιστάσεων καλύπτει τους οικοδεσπότες και τους επισκέπτες μας που έχουν κάνει κρατήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις και επηρεάζονται από την επιδημία του κοροναϊού (COVID-19).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages