ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ KAI ΛΑΙΚΕΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ KAI ΛΑΙΚΕΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

📌 Ανακοίνωση • Αναστέλλεται η λειτουργία των Πρωινών Εξωτερικών Τακτικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας έως και 27/03/2020. 📍 Ανακοίνωση • Μέτα από ανακοίνωση του Δήμου Τριφυλίας, το προσεχές τριήμερο, 13/3/2020, 14/3/2020 και 15/3/2020 αναστέλλεται η διενέργεια όλων των υπαίθριων λαϊκών αγορών της Τριφυλίας και του κυριακάτικου παζαριού Κοπανακίου. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.
📌 Ανακοίνωση
• Την αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων, των γυμναστηρίων, των κέντρων διασκέδασης, των θεάτρων και των κινηματογράφων ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε έτσι, η αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων για 15 μέρες με εξειδίκευση των μέτρων το επόμενο διάστημα. Επιπλέον, αναστέλλεται για ίσο διάστημα η λειτουργία παιδότοπων, γυμναστηρίων, θεάτρων, χώρων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και κέντρων διασκέδασης.
Τέλος, ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε πως μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τις συστάσεις του υπουργείου πολιτισμού.Από την αναστολή λειτουργίας εξαιρούνται εστιατόρια και καφετέριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages