ΘΑΛΑΜΟ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- VIDEO - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020

ΘΑΛΑΜΟ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- VIDEO

ΕΙΔΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ σε περίπτωση κρούσματος Κορονοιού διαθέτει το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με 2 κλίνες αν χρειαστεί, όπως δήλωσε στο kyparissianews.com και τον Παλμός 90,5 η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας Ξένα Στρατικοπούλου.
Αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του προσωπικού, νοσηλευτικού, ιατρικού, εργαζομένων τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας ενώ είναι εξοπλισμένο με ότι απαιτηθεί για την περίπτωση.
ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Τους τέσσερις έφτασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ πέθανε ένας από τους ασθενείς που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πρόκειται για τον 53χρονο εργαζόμενο του νοσοκομείου Καστοριάς, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Το Σάββατο είχαν χάσει τη ζωή τους άλλοι δύο ασθενείς, ένας 67χρονος, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου στις 12 Μαρτίου και από τότε νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην ειδική μονάδα απομόνωσης και ένας 90χρονος ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό την Τετάρτη 11 Μαρτίου και είχε εισαχθεί με πνευμονία στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
Ο 67χρονος πριν λίγες ημέρες είχε συνοδεύσει συγγενικό του πρόσωπο, που νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Αμέσως μετά ο άτυχος άντρας άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages