ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ 11 ΜΑΙΟΥ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ 11 ΜΑΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε η απόφαση για την επαναλειτουργία των σχολείων, που, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες, αναμένεται να ανοίξουν από τη Δευτέρα για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου και 18 Μαΐου για τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου.
Σύμφωνα με την απόφαση, ορίζεται ως απόσταση ασφαλείας τουλάχιστον το 1,5 μ. μεταξύ μαθητών και καθηγητών, οι τάξεις που έχουν περισσότερους από 15 μαθητές μοιράζονται σε νέα μικρότερα τμήματα με αλφαβητική σειρά.
Πάντως, με βάση τα στοιχεία, το 66% των τμημάτων ομάδων προσανατολισμού Γ Λυκείου έχουν αριθμό μαθητών <=15, ενώ το 74% των τμημάτων τομέων Γ Λυκείου στα ΕΠΑΛ έχουν μαθητές <=15.
Παράλληλα γίνεται γνωστό ότι για φέτος δεν διεξάγονται οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων όλων των τύπων. Εξαιρούνται οι εξετάσεις των κατ’ ιδίαν διδαχθέντων και στρατεύσιμων μαθητών, οι απολυτήριες εξετάσεις Γυμνασίου και Γ.Ε.Λ. των παρελθόντων ετών, καθώς και των μαθητών των ΕΠΑ.Λ.
Στους υπολογιστές θα χρησιμοποιηθεί… μεμβράνη οικιακής χρήσης στα πληκτρολόγια κατά το μάθημα της πληροφορικής.
Τέλος τα κυλικεία των σχολικών μονάδων παραμένουν κλειστά μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους, ενώ αποσαφηνίζεται ότι για το σχολικό έτος 2019-2020 δεν πραγματοποιούνται οι εκδρομές, επισκέψεις, περίπατοι, εκδηλώσεις, μαθητικοί αγώνες, προγράμματα ανταλλαγής μαθητών και εκπαιδευτικών και η λειτουργία βιβλιοθηκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages