ΥΠΕΡ ΓΙΑ ΔΕΥΑΤ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ 2 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 10 Μαΐου 2020

ΥΠΕΡ ΓΙΑ ΔΕΥΑΤ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ 2 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

ΥΠΕΡ της μεταφοράς της ΔΕΥΑ Τριφυλίας από την Κυπαρισσία στα Φιλιατρά φάνηκαν 2 επικεφαλής παρατάξεων που σήμερα κατέχουν θέση Αντιδημάρχου στο Δήμο, προκαλώντας κοινωνική έκρηξη και...καταιγίδα ανακοινώσεων καθώς το θέμα ανοίγει νέα ζητήματα.
Πιο αναλυτικά τόσο ο Σωτήρης Μπακούρος όσο και η Χάιδω Παναγιωτοπούλου τάχθηκαν υπέρ της μεταφοράς, ενώ σημειώνεται ότι μόνο ο Σαράντος Κουκούμης επίσης από την Κυπαρισσία ως επικεφαλής παράταξης ψήφισε ΚΑΤΆ της μεταφοράς.
Πιο αναλυτικά σε δήλωσή του ο κ. Μπακούρος τόνιζε ότι "Οι αγκυλωμενοι τοπικισμοι δεν οδηγούν σε ανάπτυξη αλλά διογκωνουν την αντιπαλότητα μεταξύ των δημοτικών ενοτήτων. Όταν τα Φιλιατρά και οι Γαργαλιανοι αποστερηθηκαν υπηρεσίες που στην Κυπαρισσία παρέμειναν (Α.Τ, ΙΚΑ, εφορίες, τράπεζες) είναι φρόνιμο προκειμένου να διατηρηθεί ο κοινωνικός ιστός αυτών των πόλεων να ενισχυθούν από κάποιες υπηρεσίες. Ο Δήμος στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας του ενδεχομένως να προβεί σε αναδιαταξεις υπηρεσιών με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών της Τριφυλίας."
Η Χάιδω Παναγιωτοπούλου υπογράμμιζε σε ανακοίνωσή της ότι "Οι υπηρεσίες και οι επιχειρησεις του Δήμου Τριφυλίας, όπως είναι η ΔΕΥΑΤ, ως και οι υπάλληλοι του Δήμου Τριφυλίας, εργάζονται για όλο το Δήμο Τριφυλίας ανεξάρτητα από την πόλη στην οποία έχουν τοποθετηθεί και τοποθετούνται από την εκάστοτε δημοτική αρχή!
Μικροπολιτικά και ψηφοθηρικά συμφέροντα του παρελθόντος , ως επίσης και η έλλειψη πολιτικής βούλησης, έχουν σταθεί εμπόδια στην ενιαία στέγαση στην έδρα του Δήμου, της οικονομικής και τεχνικής υπηρεσίας, ως επίσης στην δημιουργία γραφείου και αρχείου της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας. "
Το θέμα είναι όμως ότι άλλα υποσχέθηκαν στο λαό της περιοχής στη κεντρική πλατεία προεκλογικά κι άλλα δείχνουν οι πράξεις. Άραγε θα πράξουν το ίδιο αν ζητηθεί μεταφορά της Πολεοδομίας στους Γαργαλιάνους διερωτώνται οι κάτοικοι της Κυπαρισσίας.
kyparissiotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages