ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η Δ.Ε. Γαργαλιάνων διοργάνωσε σήμερα Εθελοντική Αιμοδοσία, με συνδιοργανωτές Τοπικές Κοινότητες, καθώς επίσης και τοπικούς συλλόγους και φορείς της πόλης. 
 Τη δράση αυτή, στήριξε και συνέδραμε, ως όφειλε, και ο Δήμος Τριφυλίας. Θέλω να ευχαριστήσω, από καρδιάς και να συγχαρώ όλους τους συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία με τη συμμετοχή τους, στην κοινή αυτή προσπάθεια να προσφέρουμε αυτό το "δώρο ζωής" σε όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη. 
 Ευχαριστώ ιδιαίτερα, το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, για την άψογη συνεργασία, με σκοπό την πραγματοποίηση της δράσης αυτής. Επίσης, ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαργαλιάνων, τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, όπως και όλους τους τοπικούς φορείς, συλλόγους και παράγοντες για τη στήριξη και υποστήριξή τους. 
 Σήμερα, αποδείξαμε και στην πράξη πως όλοι μαζί, ενωμένοι για το κοινό καλό, μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άλλωστε, είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν και δε μας χωρίζει τίποτα. Η ανάγκη στη χώρα μας για Αίμα, είναι μεγάλη και διαρκής, γι' αυτό και η εθελοντική προσφορά από όλους μας, αποτελεί το μοναδικό δρόμο προς τη ζωή, για πολλούς συνανθρώπους μας. Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί στάση ζωής και πρόκειται για μία πράξη αλληλεγγύης, αγάπης για το συνάνθρωπο και αλτρουισμού. Είμαι σίγουρος πως στο επόμενο κάλεσμα, για Εθελοντική Αιμοδοσία, θα είναι και πάλι παρόντες όλοι οι Τριφύλιοι συμπολίτες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages