Λεβεντάκης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλία Αξιοτόπουλο για την παραβατικότητα στην Τριφυλία - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Λεβεντάκης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλία Αξιοτόπουλο για την παραβατικότητα στην Τριφυλία

Συνάντηση, πραγματοποίησα προχθές στην Καλαμάτα και στο γραφείο του, με το διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας, ταξίαρχο κ. Ηλία Αξιοτόπουλο.
Κατά τη διάρκεια αυτής, συζητήσαμε για θέματα, που άπτονται της αρμοδιότητάς του και αφορούν στην αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τριφυλίας.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε, από πλευράς μου, στην πόλη των Φιλιατρών, που στερείται πλέον Αστυνομικού Τμήματος και εξέθεσα στον κ. Αξιοτόπουλο τα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι, σε καθημερινή σχεδόν βάση, λόγω της παραβατικής συμπεριφοράς, κυρίως των αλλοδαπών, πολλοί εκ των οποίων δε διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα, για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.
Ο κ. Αξιοτόπουλος, με διαβεβαίωσε πως θα είναι δίπλα στους πολίτες του Δήμου Τριφυλίας και ήδη εχθές πραγματοποιήθηκε, στα Φιλιατρά, στοχευμένος έλεγχος για τον εντοπισμό αλλοδαπών, που διαμένουν παράνομα στη χώρα μας.
Στις βασικές προτεραιότητές μου, ανήκει η καλή συνεργασία, μεταξύ της νέας Δημοτικής Αρχής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας μας, κάτι που τόνισα, άλλωστε, ιδιαίτερα στον κ. Αξιοτόπουλο.
Κάθε συνάντηση μαζί του, αποτελεί για μένα ιδιαίτερη και ξεχωριστή τιμή και μέσα από αυτήν, βγαίνει πάντα κάτι καλό για τον τόπο μας.
Θέλω να τον ευχαριστήσω, από καρδιάς, γι’ αυτή μας τη συνάντηση και για το δύσκολο έργο που επιτελεί, γιατί είναι σημαντικό για όλους μας, σε δύσκολους καιρούς, σαν αυτούς που διανύουμε, να νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages