ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΙΝ ΧΑΘΟΥΝ ΛΕΦΤΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΙΝ ΧΑΘΟΥΝ ΛΕΦΤΑ

Την έγκαιρη υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο πέντε ανοιχτών προσκλήσεων του ΕΣΠΑ / ΠΕΠ επισημαίνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με επιστολή του προς τους δημάρχους της Περιφέρειας.
Οι προσκλήσεις στις οποίες αναφέρεται ο περιφερειάρχης είναι οι εξής:
  1. Αναβάθμιση των Υποδομών Πρωτοβάθμιας / Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με ημερομηνία λήξης υποβολής πρότασης χρηματοδότησης την 30/06/2020.
  2. Εργα Ορθολογικής και Αποδοτικής Διαχείρισης Πόσιμου Νερού, με ημερομηνία λήξης υποβολής πρότασης χρηματοδότησης την 26/06/2020.
  3. Υποδομές εγγείων βελτιώσεων, στο πλαίσιο της Δράσης 4.3.1 του ΠΑΑ 2014 – 2020, με ημερομηνία λήξης υποβολής πρότασης χρηματοδότησης την 30/07/2020.
  4. Στέγες υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ), με ημερομηνία λήξης υποβολής πρότασης χρηματοδότησης την 27/07/2020.
  5. Δράσεις για την αύξηση της απασχολησιμότητας, την προώθηση στην απασχόληση και γενικότερα την ενσωμάτωση στο κοινωνικό και εργασιακό περιβάλλον ρομά, με ημερομηνία λήξης υποβολής πρότασης χρηματοδότησης την 31/07/2020.
Ο περιφερειάρχης σημειώνει ότι για όλες τις πιο πάνω προσκλήσεις -το περιεχόμενο, τα παραρτήματα και τα συνημμένα σε αυτές έγγραφα- οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τις ιστοσελίδες www.ppel.gov.gr και www.evdpelop.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages