ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ
Για ακόμα μία φορά εκπλήσσομαι με τον τρόπο που ασκούν οι συνδικαλιστικές ενώσεις τις υπηρεσίες τους. Αντί να εργάζονται προς το συλλογικό καλό της ΔΕΥΑΤ, του Δήμου και της εξυπηρέτησης των πολιτών στέκονται στην διασφάλιση «δικαιωμάτων» τους που αγγίζουν τα όρια της ασυδοσίας χωρίς να λαμβάνουν υπόψη το κοινό καλό.
Πως άλλως να δικαιολογήσω την αξίωση της υπαλλήλου για συνέχιση της άδειας ειδικού σκοπού που για πρώτη φορά έλαβε στις 12 Μαρτίου και συνεχίζει μέχρι σήμερα, αποτέλεσμα της οποίας είναι η αδυναμία λειτουργίας του μοναδικού ταμείου που έχει η ΔΕΥΑΤ σε όλο το Δήμο.
Από τις 12 Μαρτίου έως και σήμερα, ουδέποτε αρνήθηκε η υπηρεσία την χορήγηση της άδειας ειδικού σκοπού σε κανέναν υπάλληλο, όμως με την νέα αίτηση για χορήγηση επιπλέον ημερών άδειας ειδικού σκοπού δημιουργείται τεράστιο ζήτημα ως προς την συνέχιση της βιωσιμότητας της επιχείρησης.
Η οικονομική κατάσταση έχει έρθει σε οριακό σημείο με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να αιτηθώ οικονομική ενίσχυση ύψους 201.606 ευρώ από τον Δήμο. Από την πρώτη στιγμή μέλημα μου είναι να περισώσω την πολύπαθη ΔΕΥΑΤ και προσπαθώ με νύχια και με δόντια να αποφύγω την εκκαθάρισή της. Σε αυτό αντί να συμβάλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι προκειμένου να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας τους αλλά και την εξυπηρέτηση του κοινού καλού, εξυπηρετώντας συντεχνιακά οφέλη θέτουν σε κίνδυνο την λειτουργία της επιχείρησης. Οι πολίτες βλέπουν και καταλαβαίνουν πολλά περισσότερα. Καλό θα ήταν όλοι να έρθουμε προ των ευθυνών μας και να μην διεκδικούμε μόνο προσωπικά οφέλη όταν τίθεται σε διακινδύνευση το δημόσιο συμφέρον και το κοινό καλό.
Αν η υπάλληλος επιθυμεί να κάνει κατάχρηση του δικαιώματος της και να εμείνει στο αίτημα να λάβει άδεια ειδικού σκοπού δεν θα της το αρνηθώ, να αναλογιστεί όμως τις συνέπειες που θα δημιουργήσει η απόφασή της αυτή στους συναδέλφους της και στους πολίτες της Τριφυλίας. Πέραν αυτού σας προτρέπω, όταν ανακύπτει κάποιο υπηρεσιακό πρόβλημα να έρχεστε άμεσα σε επαφή μαζί μου ώστε με τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων να επιλύουμε τις όποιες διαφορές.
Η δημοσιοποίηση υπηρεσιακών θεμάτων χωρίς πρώτα να έχουν συζητηθεί αρμοδίως, πέρα από εντυπώσεις δεν συμβάλλουν στην εξεύρεση λύσης. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχετε μετατραπεί σε όργανο εκπλήρωσης ταπεινών μικροπολιτικών συμφερόντων. Άλλωστε εσείς γνωρίζεται πολύ καλά ότι από την πρώτη στιγμή έχω σταθεί εμπράκτως και χωρίς να το δημοσιοποιήσω, στο πλάι των εργαζομένων πληρώνοντας από την τσέπη μου την δικηγόρο κάποιων συμβασιούχων της ΔΕΥΑΤ που δεν μπορούσαν να καλύψουν τα έξοδα για άσκηση έφεσης κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας με την οποία διατασσόταν η απόλυσή τους.
Είμαι πάντα δίπλα στους σωστούς υπαλλήλους που κάνουν την δουλειά τους, είμαι όμως και υπόλογος στον τριφύλιο λαό που με εξέλεξε για να διασφαλίσω τα συμφέροντά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages