ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 19 Μαΐου 2020

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


Προσφυγή κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας για μεταφορά της έδρας της ΔΕΥΑΤ από την Κυπαρισσία στα Φιλιατρά ετοιμάζει το Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Κυπαρισσίας σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση που πήρε πρόσφατα σε συνεδρίασή του.
Το θέμα τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης από την τοπική σύμβουλο Μαρίκα Καραμπά, η οποία μεταξύ άλλων είπε ότι ως κοινοτικό συμβούλιο και ως εκλεγμένοι τοπικοί σύμβουλοι της Κυπαρισσίας οφείλουν να προασπίσουν τα συμφέροντα της πόλης. 
Υποστήριξε ότι με την συγκεκριμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε μια συνεδρίαση που έγινε εν μέσω καραντίνας διά περιφοράς προσπαθούν να υφαρπάξουν μια υπηρεσία από την πόλη της Κυπαρισσίας. Υπογράμμισε όπως εκτίμησε, ότι η απόφαση που πάρθηκε δεν είναι νόμιμη αλλά ως τοπικό συμβούλιο δεν είμαστε αρμόδιοι να το κρίνουμε, για αυτό υπάρχουν ανώτερα όργανα - στα οποία και πρότεινε να προσφύγουν για να κριθεί η απόφαση ως προς τη νομιμότητά  της.Ακολούθησε συζήτηση και τελικά το κοινοτικό συμβούλιο ομόφωνα πήρε απόφαση να καταθέσει προσφυγή κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages