ΣΥΣΚΕΨ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020

ΣΥΣΚΕΨ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η μεταφορά μαθητών στις σχολικές μονάδες χωρικής αρμοδιότητας της Π.Ε. Μεσσηνίας και τα μέτρα προφύλαξης τον υιό COVID-19 ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Π.Ε. Μεσσηνίας. Συμμετείχαν στη συνάντηση η ΕΛΜΕ και η Ένωση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, οι οποίοι συζήτησαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Στάθη Αναστασόπουλο τα μέτρα προστασίας των μεταφερομένων μαθητών με μισθωμένα Λεωφορεία, μαθητών με Ειδικά Μαθητικά Δελτία και τέλος μαθητών που μεταφέρονται με ΤΑΞΙ.
Κατά τη συζήτηση αποφασίστηκε να αποσταλεί έγγραφο από την Π.Ε. Μεσσηνίας στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας, στο Αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας καθώς και στους ιδιώτες μεταφορείς με Λεωφορεία προκειμένου να επισημανθεί η τήρηση του μέτρου του 50% της επιβίβασης των μαθητών ανάλογα με τις θέσεις των λεωφορείων.
Επίσης θα επισημανθεί το γεγονός ότι όταν επιβιβάζονται μαθητές με Ειδικά Μαθητικά Δελτία μαζί με λοιπούς επιβάτες, θα πρέπει να τηρηθεί το μέτρο προστασίας με μάσκες.
Όσον αφορά την διεξαγωγή των πανελληνίων εξετάσεων και τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών, αυτά θα ρυθμιστούν ανάλογα έτσι ώστε να υπάρχουν όλα τα μέτρα προστασίας για τους μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages