ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΒΙΩΝΕΙ Η ΟΡΕΙΝΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΒΙΩΝΕΙ Η ΟΡΕΙΝΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ

"Είχα τονίσει σε προηγούμενη επιστολή μου το θέμα αλληλογραφίας στα χωριά του ορεινού όγκου του Δήμου Τριφυλίας Δ.Δ. Αυλώνος και Αετού. Μετά την κατάργηση του γραφείου ΕΛΤΑ Σιδηροκάστρου και στη συνέχεια Κοπανακίου υπαχθήκαμε στο γραφείο Δωρίου που τα τελευταία χρόνια και αυτό υποβαθμίστηκε, έχει περάσει τα εκτός ορίων ανθρωπιάς. Εξυπηρετούμεθα μια φορά την εβδομάδα από πράκτορα που και αυτός τελευταία παραιτήθηκε. Ετσι έχουμε μείνει σε πλήρη εγκατάλειψη αλληλογραφίας και τα ΕΛΤΑ αδιαφορούν παντελώς. 
Παρέλαβα επιστολή που είχε παραδοθεί στα ΕΛΤΑ 13 Φεβρουαρίου, στις 26 Φεβρουαρίου, δηλαδή 13 μέρες, και επιστολή από Ολυμπία Οδό, τιμολόγια διέλευσης που παραδόθηκαν στα ΕΛΤΑ 14 Απριλίου και την παρέλαβα 2 Μαΐου, δηλαδή 18 ημέρες, φυσικά εκτός λογιστικού κλεισίματος συνδρομητής της εφημερίδας “Μεσσηνιακός Λόγος” την παραλαμβάνω μετά από δύο με τρεις εβδομάδες, τελευταίως καθόλου. Όταν προσπάθησα να βρω κάποιον στο γραφείο Δωρίου, πάντα κλειστό. Τελικά αυτή είναι η ανθρώπινη εξυπηρέτηση των κατοίκων των χωριών, που έχουν το ανάστημα να παραμένουν στα χωριά τους; 
Αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν να το κλείσουν. Εμείς ανήκουμε στον Δήμο Τριφυλίας, γιατί να εξυπηρετούμεθα από το γραφείο του Δήμου Οιχαλίας Μελιγαλά. Παρακαλώ το ΔΣ του δήμου μας άμεσα να δει το θέμα και να απαιτήσει να ενταχθούμε εκεί που ανήκουμε, στο Ταχυδρομικό Γραφείο Κυπαρισσίας όπου είμαστε κάθε μέρα. Εχουμε και εμείς δικαιώματα και πρέπει να εξυπηρετούμεθα ανθρώπινα και όχι περιφρονητικά. 
Αθανάσιος Κυριαζής Σιδηρόκαστρο 20 Μαΐου 2020"
 Ο Αθανάσιος Κυριαζής είναι τέως Αυτοδιοικητικός - Πρόεδρος Εξωραϊστικού Λαογραφικού Συλλόγου Σιδηροκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages