ΗΧΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020

ΗΧΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΤΟ ΘΕΜΑ των πλαστικών θερμοκηπίων που συσσωρεύονται από παραγωγούς χωρίς διαχείριση, τοποθετείται με φωτό ο Δήμαρχος Τριφυλίας ο οποίος επισημαίνει μάλιστα χαρακτηριστικά"
"Αυτές τις εικόνες ντροπής, θα αντικρίσει οποιοσδήποτε από τους κατοίκους ή τους επισκέπτες των Φιλιατρών, που τυχόν θελήσει να κάνει μια βόλτα στον παραλιακό δρόμο Λιμεναρίου – Στόμιου ή το μπάνιο του στην πανέμορφη παραλία του Στόμιου. Εικόνες, τέτοιες, που δε συνάδουν με τον πολιτισμό ενός τόπου, καθότι η καθαριότητα αποτελεί βασική προϋπόθεση και σημαντικό παράγοντα, για την ανάπτυξη και την πρόοδό του. 
 Επίσης, φανερώνει το πολιτιστικό επίπεδο των κατοίκων μιας πόλης και είναι ένα από τα στοιχεία εκείνα, που δείχνουν ήθος, αγωγή, κοινωνική συνείδηση, ανθρωπιά, αγάπη καί σεβασμό στο συνάνθρωπο και στο περιβάλλον. Ως εκ τούτου, με την παρούσα, κάνω σύσταση στον εν λόγω κύριο, που έχει εναποθέσει τα απόβλητα των καλλιεργειών του και όχι μόνο, στο συγκεκριμένο σημείο, να αναλάβει τις ευθύνες του και να τα μαζέψει από εκεί το συντομότερο δυνατόν. 
 Ο Δήμος Τριφυλίας δε δύναται, στο εξής, να ανεχτεί παρόμοιες συμπεριφορές και οποιαδήποτε τέτοια, υποπέσει στην αντίληψή του, θα διώκεται ποινικά και οι υπεύθυνοι θα παραπέμπονται στη δικαιοσύνη. Σαν Δήμος, έχουμε κάνει σημαντικά βήματα, όσον αφορά στον τομέα της καθαριότητας και τέτοιες εικόνες δεν τις αξίζει, ούτε ο τόπος μας, αλλά ούτε και οι κάτοικοί του. 
 Ο Δήμαρχος Τριφυλίας ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages