ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιχείρηση «τουρισμός» ενόψει του «ανοίγματος» των πτήσεων εξωτερικού από την Τετάρτη, 1η Ιουλίου. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, μετά την Καλαμάτα, συνέχισε την περιοδεία του σε Κύθηρα, Χανιά και Ηράκλειο, ενώ πέρα από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, έχει ήδη επισκεφθεί Ζάκυνθο, της Κεφαλλονιά, της Κέρκυρα και Ιωάννινα, στο πλαίσιο της «επιθεώρησης» που πραγματοποιεί προκειμένου να συντονίσει όλες τις διαδικασίες ασφαλούς έναρξης λειτουργίας των αεροδρομίων, σε συνεργασία με τις κατά τόπους αρμόδιες αρχές.
Tην Τρίτη η τελική λίστα των χωρών που παίρνουν το πράσινο φως για είσοδο στην ΕΕ
Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με ευρωπαϊκή πηγή, σε γραπτή διαδικασία τίθεται τελικά η λίστα των τρίτων χωρών, από τις οποίες οι ταξιδιώτες θα μπορούν να εισέλθουν στην ΕΕ από την 1η Ιουλίου
Η προθεσμία εκπνέει την Τρίτη το πρωί, οπότε και θα ανακοινωθούν επισήμως τα κράτη. Χθές βράδυ, μετά από εξάωρες διαβουλεύσεις των επικεφαλής των μόνιμων αντιπροσωπειών της Ε.Ε., είχε αποφασιστεί ηλεκτρονική ψηφοφορία και τελική ανακοίνωση σήμερα. Οι χώρες οι οποίες αναμένεται να πάρουν το πράσινο φως είναι: Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Τυνησία, Ταϊλάνδη, Σερβία, Γεωργία, Ουρουγουάη, Ρουάντα, Νότια Κορέα, Ιαπωνία, Μαυροβούνιο, Αλγερία και Μαρόκο. Σ’ αυτές θα συμπεριληφθεί και η Κίνα υπό τον όρο να εφαρμόσει πολιτική αμοιβαιότητας, δηλαδή να ανοίξει κι εκείνη τα σύνορα για όσους εισέρχονται από την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages