Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών για το κατάστημα της Πειραιώς στα Φιλιατρά - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών για το κατάστημα της Πειραιώς στα Φιλιατρά


Αξιότιμοι/ες κύριοι/ες,
Στη συνέχεια επιστολής μας με θέμα «Αναστολή λειτουργίας υποκαταστήματος Τράπεζας Πειραιώςστα Φιλιατρά» στις 31 Μαΐου του 2020, που σας προωθήθηκε μέσω της Υπεύθυνης Καταστήματος κ. Δήμητρα Βασιλόπουλου με Αρ. Πρωτ. 38 Ημερ. Παραλαβής 02/06/2020, κάνουμε ξανά σήμερα, 26 Ιουνίου 2020, μια προσπάθεια επικοινωνίας μαζί σας γιατί κανένα από τα ερωτήματα που θέτουμε στην πρώτη επιστολή μας δεν έχει απαντηθεί.
Κανείς υπεύθυνος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας για να δώσει απαντήσεις σχετικά με την επαναλειτουργία τού υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή των Φιλιατρών.

Το πρόβλημα με τη μη λειτουργία τού καταστήματος είναι φανερό και στις γειτονικές πόλεις που καθημερινά έξω από την πόρτα των καταστημάτων συνωστίζονται πελάτες τής Τράπεζας, υπό υψηλές θερμοκρασίες και ήλιο, περιμένοντας να εξυπηρετηθούν.
Απαντήσεις δεν πήραμε ούτε για την επαναλειτουργία τού καταστήματος αλλά ούτε και για την αντικατάσταση του μηχανήματος ATM στην πόλη των Φιλιατρών. Ένα ΑΤΜ που λόγω της μη λειτουργίας του υποκαταστήματος, εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πελάτες, κατοίκους κι επισκέπτες τής τράπεζας. Ένα μηχάνημα με σοβαρά προβλήματα λειτουργίας για το οποίο, σε προηγούμενες επαφές μας, έχετε δεσμευτεί για την αντικατάστασή του.
Παρακαλώ πολύ όπως πάρετε θέση και μας ενημερώσετε σχετικά με την επαναλειτουργία τού καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Φιλιατρά. Οι πολίτες των Φιλιατρών αξίζουν μια απάντηση κι όχι την αδιαφορία σας, γιατί όταν χρειάστηκε ήταν εκεί να στηρίξουν την Τράπεζα Πειραιώς, πράγμα που ακόμα κάνουν.
Το Δ. Σ. ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ       ΡΑΛΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages