ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ ΛΟΓΩ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΑΤ Η ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-VIDEO - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ ΛΟΓΩ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΑΤ Η ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-VIDEO

ΜΕ ΟΞΕΙΕΣ αντιπαραθέσεις κύλησε η απογευματινή συνεδρίαση της Δευτέρας στο Δημοτικό συμβούλιο ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ κατά την συζήτηση της έγκρισης απολογισμού ισολογισμού για το 2018. 
Μάλιστα η συνεδρίαση αναγκάστηκε να διακοπεί για λίγη ώρα μετά τις  συγκρούσεις του Δημάρχου με συμβούλους που έχουν αποστασιοποιηθεί από την πλειοψηφική παράταξη που κέρδισε πέρσι τις εκλογές. Οι εντάσεις εκτροχιάστηκαν ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο αλλά όταν ηρέμησαν τα πνεύματα η διπλή συνεδρίαση συνεχίστηκε. 
Οικονομικός απολογισμός 2018 με αστερίσκους: οι παρατηρήσεις των ορκωτών λογιστών έκαναν λόγο για αυξημένα έξοδα από έσοδα, ξσθβσ οι περισσότερες συναλλαγές Δήμου μέσω τράπεζας. 
Ωστόσο υπήρξαν 4 παρατηρήσεις ορκωτών λογιστών για έργα πρώην καποδιστριακών δήμων πριν το 2011 ή έργα της ΤΥΔΚ, ενώ ένταση πήρε το θέμα με τις αναθέσεις και ελλείψεις στην ΔΕΥΑΤ. 
Το νερό δεν είναι για κέρδος είπε ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ υποσχόμενος ότι στην θητεία του η ΔΕΥΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ θα καταστεί βιώσιμη και με το πλεόνασμα που θα υπάρξει θα απονεμηθεί πίσω στους δημότες για το δημόσιο αγαθό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages