Πώς έφτασαν σε Δυτική Ελλάδα και Νησιά Ιονίου τα εισαγόμενα κρούσματα κορονοϊού - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020

Πώς έφτασαν σε Δυτική Ελλάδα και Νησιά Ιονίου τα εισαγόμενα κρούσματα κορονοϊού

Σε χαμηλά ποσοστά κινείται ο δείκτης των εισαγόμενων κρουσμάτων στην Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια νησιά σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα την Αττική και την Θεσσαλονίκη καθώς και την Στερεά Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία (αφορούν έως και την χθεσινή ημέρα Τετάρτη) ο αριθμό των εισαγόμενων κρουσμάτων στην Δυτική Ελλάδα ανέρχεται μόλις σε δύο. Το ένα από αυτά έφτασε στην Πάτρα μέσω των γραμμών της Αδριατικής, ενώ το δεύτερο με αεροπορική πτήση στο «Ελ. Βενιζέλος» , πήγε σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας και έκανε το τεστ και στη συνέχεια ήρθε παραμένοντας σε καραντίνα στο σπίτι του στην Πάτρα . Το δεύτερο κρούσμα είναι από την Πάτρα αλλά δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Γερμανία.
Στα νησιά του Ιονίου και ιδιαίτερα ε Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, Κέρκυρα , καταγράφηκαν παρά το άνοιγμα του τουρισμού μόλις 7 εισαγόμενα κρούσματα , ενώ τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται πτωτική τάση.
Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί πως στα Επτάνησα καταγράφονται στην παρούσα φάση τα περισσότερα ενεργά κρούσματα (12) μετά την Αττική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages