ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΤΟ 2021 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ... - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2021

ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΤΟ 2021 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ...

 


Μία δύσκολη χρονιά περιμένει το Δήμο Τριφυλίας με τα συσσωρευμένα προβλήματα να ταλανίζουν την ήδη τεταμένη κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια καθώς τα μεγάλα ζητήματα του τόπου δεν έχουν επιλυθεί στις τρεις μεγάλες πόλεις της Τριφυλίας μας.

ΑΝΕΠΙΛΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ

Παρά το γεγονός ότι με την ώρα παραμένουν και τα μεγάλα οδικά έργα όπως το καλό νερό Τσάκωνα ο σιδηροδρομικός άξονας κι άλλα ζητήματα εμφάνιση είναι η προσπάθεια που καταβάλλεται έστω από συλλογικούς φορείς της Τριφυλίας να προχωρήσουν σημαντικά έργα. 

ΒΑΛΤΩΣΑΝ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ 3 ΠΟΛΕΙΣ

Έργα πνοής όπως αυτά από αφορούν το κάστρο της Κυπαρισσίας, το σιδηροδρομικό δίκτυο, το δίκτυο ύδρευσης κλπ, το ΛΙΜΑΝΙ το οποίο εξελίσσεται αλλά επίσης και τα ζητήματα που έχουν να κάνουν σχέση με το επαρχιακό οδικό δίκτυο αλλά και το «παγωμένο» πλέον θέμα για το κέντρο ανοιχτού εμπορίου είναι μερικά από τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή. 

Παράλληλα ανοιχτά παραμένουν τα μέτωπα στις 3 πόλεις του δήμου, καθώς επείγει η αναβάθμιση για τον βιολογικό καθαρισμό στα ΦΙΛΙΑΤΡΑ και η κατασκευή νέου βιολογικού στους Γαργαλιάνους, ενώ παραμένει μετέωρη και σημαντική πρόκληση η αστική ανάπλαση μαζί με τα ζητήματα οδοποιΐας, αναπλάσεων αλλά και τα θέματα πολιτικής κληρονομιάς που παραμένουν στο ίδιο μοτίβο. 

Οι προκλήσεις αρκετές το θέμα είναι αν υπάρχει θέληση όχι μόνο από την δημοτική αρχή αλλά και από τις  παράταξεις  που δείχνουν στα δημοτικά συμβούλια να εγκλωβίζονται σε πολιτικές αντιπαραθέσεις χωρίς ουσία και τελικά χωρίς αποτέλεσμα καταδεικνύοντας ότι είναι τελικά κατώτεροι των περιστάσεων, εικόνα που εμφανίζεται με παρενεργειεσ στο οικείο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας. ΓΙΑΝ. ΜΠ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages