23.000 ΤΟΝΟΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΡΕΚΟΡ ΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ VIDEO - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021

23.000 ΤΟΝΟΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΡΕΚΟΡ ΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ VIDEO

 


Σε υψηλά επίπεδα κυμαίνεται τόσο η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ του ελαιοκάρπου με καλές αποδόσεις, όσο και το θέμα των σχεδίων βελτίωσης για την περιοχή της Τριφυλίας. 

Μάλιστα τα μηνύματα είναι τόσο ενθαρρυντικά καθώς η διεύθυνση αγροτικής οικονομίας Τριφυλίας σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι ως το τέλος Δεκεμβρίου έχουν συγκομιστεί περίπου 22.500 τόνοι ελαιολάδου φτάνοντας στους 23.000 τόνους ελαιολάδου αρχές Ιανουαρίου ενώ η ΕΛΑΙΟΣΥΓΚΟΜΙΔΗ θα εκτυλίσσεται καθόλη τη διάρκεια του μηνός που διανύουμε. Λεπτομέρειες έδωσε σε ρεπορτάζ του KYPARISSIA TV ο Διευθυντής της ΔΑΟΚ Τριφυλίας Αντώνης Παρασκευόπουλος για την περιοχή μας..

ΠΡΩΤΗ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Το πιο ενθαρρυντικό μου στο σημείο αποτελούν τα σχέδια βελτίωσης για την περιοχή της Τριφυλίας καθώς οι συνολικές πληρωμές όλων των σχεδίων που εγκρίθηκαν δηλαδή σε σύνολο 100 τοις 100 ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια €. Μάλιστα προωθήθηκαν προς έγκριση και φαίνεται να υλοποιούνται νέα ακόμα σχέδια βελτίωσης γύρω στα 20 για τα οποία η δημόσια δαπάνη φτάνει το ενάμιση 1 εκατομμύριο €. 

Με βάση αυτά τα στοιχεία φαίνεται ότι το 90 τοις 100 της συνολικής απορρόφησης κονδυλίων στην Πελοπόννησο για τα σχέδια βελτίωσης λαμβάνει η ΤΡΙΦΥΛΙΑ κάτι που αποτελεί ρεκόρ δεδομένων για την ευρύτερη περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages