Επίσκεψη του διοικητή 6ης ΥΠΕ στη Μεσσηνία-Τι αναφέρει η ΠΕ Μεσσηνίας - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021

Επίσκεψη του διοικητή 6ης ΥΠΕ στη Μεσσηνία-Τι αναφέρει η ΠΕ Μεσσηνίας


Ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, βρέθηκε σήμερα, 8 Ιανουαρίου, στη Μεσσηνία και επισκέφθηκε στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη, Στάθη Αναστασόπουλο, παρουσία και των βουλευτών του νομού.

Ο κ. Διοικητής ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για την έναρξη των εμβολιασμών στη Μεσσηνία καθώς και την εξέλιξη του προγράμματος «Ελευθερία» στην περιοχή μας, ο δε Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στη διαρκή στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις δομές υγείας είτε με υλικοτεχνική υποδομή, απαραίτητη για τη διαχείριση της κατάστασης, είτε με την προμήθεια τεστ ανίχνευσης του κορωνοιού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, συμπλήρωσε λέγοντας ότι, η Διεύθυνση Υγείας της ΠΕ Μεσσηνίας μέσω της Πολιτικής Προστασίας υποστηρίζεται με επιπλέον δύο άτομα τα οποία θα ασχοληθούν με την ιχνηλασιμότητα των επαφών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Επίσης προσωπικό από διάφορα προγράμματα θα υποστηρίζει όποτε κρίνεται σκόπιμο τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και τα Κέντρα Υγείας, στην υλοποίηση των ενεργειών τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages