ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2021

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


 

ΑΝΘΡΩΠΙΑ και στήριξη στο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υγειονομικούς αποτέλεσε η πετυχημένη από όλες τις πλυρές εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Ξενοδόχων & ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας με παράλληλη προσφορά ιματισμού προς το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας !

Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του τονίζει ότι: Ευχαριστούμε τα μέλη , τους εργαζόμενούς μας κ όλους όσοι συνέδραμαν ! Θερμές ευχαριστίες στον διοικητή του Νοσοκομείου κ.Δημήτρης Λαμπρόπουλος κ στο νοσηλευτικό προσωπικό ! 


Δημιουργήσαμε ως ένωση τράπεζα αίματος για τα μέλη μας κ δωρίσαμε δυο φιάλες αίματος στο Σύλλογος Πολυτέκνων Τριφυλίας ! 

Υποδεχόμαστε το 2021 με αισιοδοξία ! Η ανταπόκριση των μελών ήταν εξαιρετική ενώ η ουσιαστική κίνηση στήριξης του Νοσοκομείου συμπληρώνει την εικόνα των παραγωγικών φορέων της περιοχής για τον υγειονομικό χάρτη της Τριφυλίας...Αξίζουν συγχαρητήρια στην Πρόεδρο κα Χριστοδούλου και στα μέλη του συλλόγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages