Εμβολιασμοί υγειονομικών σε Καλαμάτα, Κυπαρισσία, Τρίπολη, Ναύπλιο, Άργος, Σπάρτη και αλλού - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021

Εμβολιασμοί υγειονομικών σε Καλαμάτα, Κυπαρισσία, Τρίπολη, Ναύπλιο, Άργος, Σπάρτη και αλλού


Ξεκίνησαν σήμερα οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού σε τέσσερα νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας και στα νοσοκομεία Αγρινίου, Αιγίου και Κορίνθου.

Σύμφωνα με τον διοικητή της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σήμερα περίπου 50 εμβολιασμοί, ενώ όπως πρόσθεσε, συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Μάλιστα, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ξεκίνησε ο εμβολιασμός και του υγειονομικού προσωπικού που υπηρετεί σε κέντρα υγείας της περιοχής.

Στο νοσοκομείο του Αγρινίου από τους πρώτους που εμβολιάστηκαν ήταν ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Κώστας Μπακόπουλος, ενώ σε εξέλιξη είναι ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού και στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα πάντα με τις επίσημες ανακοινώσεις, αναμένεται να ξεκινήσουν στις 8 Ιανουαρίου οι εμβολιασμοί στο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, «Καραμανδάνειο», και στα νοσοκομεία Καλαβρύτων, Μεσολογγίου, Κρεστένων, Αμαλιάδας, Πύργου, Καλαμάτας, Κυπαρισσίας, Τρίπολης, Ναυπλίου, Άργους, Σπάρτης και Μολάων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages