Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ Τ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΣΕ ΑΙΜΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ Τ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΣΕ ΑΙΜΑ


 Τις αυξημένες ανάγκες για αιμοδοσία που αποτελεί μία πράξη ανθρωπιάς αλλά και αλληλεγγύης επεσήμανε μιλώντας στην εκπομπή μας στον Παλμό 90,5 FM και στην ιστοσελίδα μας ο πρόεδρος του εθνικού κέντρου αιμοδοσίας.

Ο πρόεδρος του κέντρου Αιμοδοσίας κ. Τάκης Κατσίβελας και πρώην δήμαρχος Τριφυλίας έκανε εκτενή αναφορά στα προβλήματα που αντιμετώπισε η χώρα μας λόγω της πανδημίας καθώς έχει μειωθεί κατά 18 τοις 100 η αιμοδοσία λόγω των σημαντικών προβλημάτων που είχαν προκύψει από τις καραντίνες. Ωστόσο η χώρα μας έρχεται πρώτη παγκοσμίως σε ό,τι αφορά αναλογικά την προσφορά αίματος ανά πληθυσμό με βάση αυτο που εισπράττουν οι έλληνες. Οι ανάγκες ωστόσο είναι πολύ μεγαλύτερες.

Αποσαφήνισε μάλιστα ότι κάθε χρόνο στη χώρα μας έχουμε 590000 μονάδες αίματος ενώ εξήγησε ότι αν αυτό συνεχιστεί στο μέλλον θα μπορούμε να αναπληρώσουμε τις εθνικές ανάγκες. Τελείως εξήρε με ευχαριστίες τους ανθρώπους κυρίως εθελοντές οι οποίοι κάνουν πράξη την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη στην χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages