ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΚΟΡΥΦΗ στις βαθμολογίες πέτυχαν κι ορισμένοι υποψήφιοι στις πανελλαδικές εξετάσεις στο ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ προερχόμενοι από τους τομείς υγείας και οικονομίας.
Πρώτη ήρθε η..υψηλότερη βαθμολογία ποτέ που πέτυχε η Κατωποδη Ειρήνη με 19300 μόρια που σίγουρα είναι ευχαριστημένη όσο ποτέ με την τεράστια επιτυχία.. 
Πιο αναλυτικά με χαμόγελα υποδέχθηκε την βαθμολογία η Στυλιανή Ντρούλια η οποία συγκέντρωσε συνολικά 18.800 μόρια στο τομέα υγείας με τους στόχους της να εκτοξεύονται ψηλότερα καθώς προσέγγισε το όριο ακόμα και για εισαγωγή σε Ιατρική σχολή! Είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ και η υψηλότερη βαθμολογία που σημειώθηκε στο ΕΠΑΛ φέτος.
Ενθαρρυντικά μηνύματα επίσης για τον τομέα οικονομίας και διοίκησης καθώς ο υποψήφιος Θανάσης Τσιμπλής συγκέντρωσε πάνω από 13.800  μόρια κι ελπίζει σε είσοδο σε μια δυνατή σχολή τονίζοντας ότι « τα πήγα σχετικά καλά αν και περίμενα λίγο παραπάνω και πως θα περιμένω να δω πως θα πέσουν οι βάσεις για να επιλέξω μια καλή σχολή». 
Επίσης υποψήφιες από το τομέα υγείας συγκέντρωσαν πάνω από 15000 μόρια και ευελπιστούν είσοδο σε μια σχολή της προτίμησης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages