ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΙΚΑΣ- ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΙΚΑΣ- ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ


 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Υπεγράφησαν χθες, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα, συμβάσεις για την υλοποίηση έργων υποδομής στο Δήμο Τριφυλίας, ήτοι:

Α) Σύμβαση, ύψους διακοσίων χιλιάδων ευρώ (200.000,00)€, για την υλοποίηση έργων, που αφορούν στο γήπεδο ποδοσφαίρου Καλού Νερού – Ελαίας και συγκεκριμένα για την προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα σε αυτό και

Β)Σύμβαση, ύψους διακοσίων χιλιάδων ευρώ (200.000,00)€, για την υλοποίηση έργων, που αφορούν στο οικοπέδου έκτασης (6,8) στρεμμάτων, το οποίο βρίσκεται στην Κυπαρισσία (ανατολικά του Δημαρχείου) και πρόσφατα παραχωρήθηκε στο Δήμο Τριφυλίας, για μια 20ετία και συγκεκριμένα για την κατασκευή, εντός αυτού, αθλητικού κέντρου. 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά ο ίδιος ο κ. Νίκας, έχουν  δεσμευθεί για την πραγματοποίηση των άνω έργων και κάνουν  ό,τι χρειαστεί, προκειμένου αυτά να υλοποιηθούν, το συντομότερο δυνατόν, με γνώμονα πάντα το καλό των δημοτών μας και το δημόσιο συμφέρον.

Άλλα δύο έργα πνοής, λοιπόν, για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τριφυλίας πρόκειται, επί δημαρχίας μου, να γίνουν πραγματικότητα.

Και αυτό, γιατί υλοποιούμε με συνέπεια, κάθε μας δέσμευση και δεν αφήνουμε ούτε μία ημέρα να πάει χαμένη. 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 10-10-2020

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Pages