ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ

 


Η δήλωση απουσίας της πλειοψηφίας των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη σημερινή (12/10/2020) δια περιφοράς συνεδρίασή του, οδήγησε στη ματαίωση του από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., λόγω έλλειψης απαρτίας.

Η «απουσία» αυτή ήρθε ως αντίδραση στην απόφαση του Προέδρου του Δ.Σ. –προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Δημάρχου- να επαναφέρει τις δια περιφοράς συνεδριάσεις χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Η Τριφυλία είναι «καθαρή» -μέχρι σήμερα τουλάχιστον- από το επιδημιολογικό φορτίο του Κορωνοϊού κι επομένως μπορούν να διεξάγονται δια ζώσης οι συνεδριάσεις τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και των άλλων οργάνων, μιας και η εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών δεν το απαγορεύει και είναι ασφαλής η διεξαγωγή τους, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις κ.λ.π.).
Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς η επανάληψη της πρόσκλησης για τη διεξαγωγή του αναβληθέντος Δ.Σ. να διορθώνει και τον τρόπο διεξαγωγής, δηλαδή την δια ζώσης συνεδρίαση.
Αντ’ αυτού είχαμε τηλεφωνική πρόσκληση για τις 16/10/2020 πάλι δια περιφοράς, το χειρότερο τρόπο συνεδρίασης, αφού δε δίνεται η δυνατότητα διαλόγου και ελέγχου, αλλά και να θέσουν ερωτήματα οι δημοτικοί σύμβουλοι για προβλήματα που απασχολούν τους δημότες.
Καταγγέλλουμε αυτή την απαράδεκτη τακτική και δηλώνουμε ότι δε θα τη νομιμοποιήσουμε, απέχοντας κι από την επόμενη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ.

ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ Σαράντος
Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τριφυλίας
Με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Pages