ΗΧΗΡΗ ανακοίνωση του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας για το εργατικό ατύχημα στο Δήμο Τριφυλίας - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΗΧΗΡΗ ανακοίνωση του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας για το εργατικό ατύχημα στο Δήμο Τριφυλίας


 Το Ν.Τ. Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου στην Τριφυλία που έχασε άδικα τη ζωή του εν ώρα εργασίας, αφού καταπλακώθηκε από το αποριμματοφόρο στο οποίο εργαζόταν, μετά από ανατροπή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Εκφράζει όμως και την οργή του, γιατί ο συνάδελφος είναι ένα ακόμα από τα δεκάδες θύματα στον τομέα της Καθαριότητας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικά, ένα ακόμα θύμα της εγκληματικής αδιαφορίας της κυβέρνησης και των δημοτικών αρχών. Η ευθύνη βαραίνει λοιπόν αυτούς που με τη λογική κόστους-οφέλους:

  • Δεν πήραν ποτέ στα σοβαρά τη λήψη των αναγκαίων μέτρων προστασίας στους χώρους εργασίας,
  • Δεν φροντίζουν για την επαρκή συντήρηση των μηχανημάτων και των οχημάτων,
  • Δεν κάνουνε μόνιμες προσλήψεις ειδικευμένων εργαζομένων για να καλύψουν τις πάγιες ανάγκες των Υπηρεσιών, παρά αρκούνται σε λειψό προσωπικό με ξεχαρβαλωμένες εργασιακές σχέσεις, το οποίο δουλεύει πέρα από τις δυνάμεις του για να φέρει εις πέρας το έργο που του ανατίθεται,
  • Κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να απαξιώσουν επί της ουσίας τις Υπηρεσίες των Δήμων, με απώτερο στόχο την παράδοσή τους στους ιδιώτες!

Φτάνει ως εδώ!!
Δεν θα ανεχτούμε άλλη θυσία συναδέλφου!!

Οι εργαζόμενοι, να δυναμώσουν τη φωνή τους και μαζί με τα σωματεία τους να διεκδικήσουν μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειάς τους σε κάθε χώρο δουλειάς!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημήτρης Γ. Φαββατάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Pages