ΟΕΕΣΠ : Απαγόρευση πώλησης βιομηχανικών ειδών σε λαϊκές αγορές - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

ΟΕΕΣΠ : Απαγόρευση πώλησης βιομηχανικών ειδών σε λαϊκές αγορές

 


Την απαγόρευση πώλησης βιομηχανικών ειδών στις λαϊκές αγορές ζητά με επιστολή της η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδας Κεφαλονιάς και Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) με επιστολή της προς τον υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Ιωάννη Τσακίρη.

Στην ίδια επιστολή ζητά μέριμνα για τους εξαιρούμενους ΚΑΔ από τη δράση e – Λιανικό.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

“Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ, 

Στο πλαίσιο συνεργασίας και διαλόγου με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αλλά και με εσάς προσωπικά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής σοβαρά ζητήματα:

α) Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου να απαγορευτεί και στις λαϊκές αγορές το δικαίωμα να προμηθεύουν το καταναλωτικό κοινό με διαρκή – βιομηχανικά προϊόντα, άλλως δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού από τη στιγμή που τα εξειδικευμένα καταστήματα πώλησης των ίδιων ειδών παραμένουν υποχρεωτικά κλειστά με κρατική εντολή.

β) Επίσης θέλουμε να λάβετε μέριμνα για τους ακόλουθους ΚΑΔ45.32, 45.32.1, 45.32.11, 45.32.11.01, 45.32.11.02, 45.32.11.03  καθώς έχουν παραληφθεί- εξαιρεθεί από τη δράση “e-Λιανικό” και αποκλείονται από την δυνατότητα χρηματοδότησης δημιουργίας ή αναβάθμισης ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).

Παρακαλούμε όπως προβείτε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και να μας τις γνωστοποιήσετε, ώστε να διορθωθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις.

 Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση αλλά και για οποιαδήποτε ενέργεια χρειαστεί από την πλευρά μας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαγενάς

Ο Γεν. Γραμματέας  Αντώνιος Καλοθέου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages