ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

 


Σε ετοιμότητα βρίσκονται  οι επιχειρήσεις της περιοχής για την αποτροπή κρουσμάτων σε χώρους της περιοχής της Κυπαρισσίας και Τριφυλίας σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές του kyparissianews. Δεν εμπνέουν ανησυχία τα μεμονωμένα περιστατικά που υπήρχαν για ελάχιστα 24ωρα σε σούπερ μάρκετ της περιφέρειας καθώς τα τέστ είναι εντατικά. 

Μάλιστα πιθανά κρούσματα μπορεί να ελοχεύουν σε περιπτώσεις χαλαρών μέτρων σε μικρότερα σούπερ μάρκετ με συνωστισμό και για αυτό εξετάζεται η εφαρμογή ελέγχου στο εύρος των εμπορικών δραστηριοτήτων όπου σε συνωστίζεται κόσμος όπως αρτοποιεία, μικρά σουπερμάρκετ, αλλά και εξωτερικούς μικρούς χώρους συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. 

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΠΟΚΥΜΑΝΣΗ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Σε ό,τι αφορά κρούσμα σε σουπερμάρκετ οι εργαζόμενοι υποβάλλονται σε αλλεπάλληλα τεστ για την θωράκιση των ίδιων και των πελατών. Παρόλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες οι επιχειρήσεις λαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα καθώς διεξάγονται καθημερινές απολυμάνσεις.

Ιδιαίτερη ωστόσο προσοχή εφιστούν οι αρμόδιοι φορείς σε χώρους όπου δεν αερίζονται ή απολυμαίνονται σωστά ακόμα όταν παρατηρείται συνάθροιση τις ώρες αιχμής. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages