ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 3ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2021 ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 3ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2021 ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ

 


Χαμηλά κυμαίνεται κινητικότητα στον εμπορικό κλάδο της Κυπαρισσίας αλλά γενικότερα της Τριφυλίας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το πρώτο τρίμηνο του 2021 δεν απέδωσε τα αναμενόμενα καθώς τα καταστήματα εκτός από την τεράστια μείωση του τζίρου, υπέστησαν όπως τονίζουν οι δύο επαγγελματίες αύξηση των συσσωρευμένων χρεών. 
Έτσι τόσο η περίοδος των εκπτώσεων όσο και η περίοδος των εορτών πέρασαν θα ήταν διόλου ικανοποιητικές. Τώρα όλοι εναποθέτω τις ελπίδες τους στην επικείμενη εορταστική περίοδο του Πάσχα, για τόνωση του τζίρου καθώς υπάρχουν νέα εμπορεύματα στην αγορά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μείωση του τζίρου ξεπερνά 70% στην περιφέρεια μας, ενώ σε ό,τι αφορά τα μεγέθη της εμπορικής κίνησης είναι μειωμένη τουλάχιστον κατά 50% σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Καθοδική είναι η κατάσταση στο χώρο της εστίασης καθώς ελάχιστα καταστήματα δουλεύουν με παραγγελίες κατοίκων, καθώς τα καφέ παραμένουν κλειστά στην περιοχή μας.ΙΩΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages