ΗΧΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

ΗΧΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


 Απάντηση του δημοτικού συμβούλου Τριφυλίας, από την μείζον αντιπολίτευση, Γιάννη Μερκούρη, στον Δήμαρχο Τριφυλίας είχαμε στα δημοτικά δεδομένα με αφορμή νέες αποφάσεις της Οικονομικής επιτροπής

Αναλυτικά:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ
Όχι με ύβρεις και απειλές

Κύριε Δήμαρχε
Οφείλω να σας ευχαριστήσω διότι απαντήσατε στο δελτίο τύπου, είναι η πρώτη φορά που το κάνετε. Αν μακροσκελής και ανούσια αναδρομή ,με απαρίθμηση αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής, δικοί σας οι χαρακτηρισμοί ,σας προβλημάτισε και αφιερώσατε χρόνο να τη διαβάσετε. Αντιλαμβάνομαι από πόση ανησυχία διακατέχεστε.
Δεν διϊστανται οι απόψεις μας, δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό, για το σκεπτικό της 10/2021 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής. Τα ίδια αναφέρουμε και οι δύο, εξ άλλου η Απόφαση είναι στη διαύγεια αναρτημένη. Ευτυχώς ,που υπάρχει αυτή η υποχρέωση και ενημερώνονται οι δημότες.
Παρ’όλα αυτά η απάντησή σας βρίθει γενικοτήτων και απειλών, αποφεύγοντας να μας διαφωτίσετε για την ουσία.
Δόθηκε ή όχι δεκαήμερη παράταση στην κατάθεση φακέλου συμμετοχής από την εταιρία ΑΚΤΩΡ ; (Βλέπε απόφαση 251/2020 Ο.Ε.)
Είστε ή όχι παραλήπτης επιστολής της εταιρίας ΑΚΤΩΡ ,με την οποία σας καλούσε να ανακαλέσετε την 10/2021 Απόφαση της Ο.Ε.και να αποκλείσετε τους άλλους δύο διαγωνιζόμενους οικονομικούς φορείς;
Είχατε ή όχι επικοινωνία με την εν λόγω εταιρία ; Αναφέρομαι στο αίτημα για παράταση και επιστολή για ανάκληση.
Οι άλλες εταιρίες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό σας έστειλαν παρόμοια επιστολή ;
Πως το προσπερνάτε τόσο επιδερμικά το γεγονός ότι κατατέθηκαν προσφυγές από τις τρεις εταιρίες του διαγωνισμού ; Πολύ δε περισσότερο πως αντιμετωπίζετε τις πολλές προσφυγές στην ΑΕΠΠ και στην Αποκεντρωμένη, με ακύρωση αποφάσεων του συλλογικού οργάνου της Ο.Ε.; Ενδεικτικά αναφέρω :
Ξενώνας Σιδηροκάστρου, προμήθεια υλικών covid (αυτές οι δύο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση),προμήθεια υδατοδεξαμενών, ταρτάν γηπέδου Φιλιατρών, ασφαλτικά και κολυμβητήριο.
Είμαι τακτικό μέλος της Ο.Ε. από το 2011,σας ενημερώνω αυτά τα φαινόμενα τώρα επί των ημερών σας συμβαίνουν.
Για τη διαδρομή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με έχουν κρίνει οι δημότες της Τριφυλίας σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και δεν σας επιτρέπω να με χαρακτηρίζετε ανεπαρκή. Υπηρέτησα ,μάλιστα άμισθος ,όχι γιατί υπήρχε κατάσχεση !! Η ανεπάρκεια είναι χαρακτηριστικό στοιχείο της δικής σας διοίκησης.
Αν είναι όπως ισχυρίζεστε τότε προς τι οι τρεις προσκλήσεις σας να συμπορευθώ μαζί σας για το καλό του τόπου , να εγκαταλείψω την παράταξη με την οποία εκλέχτηκα περιφρονώντας τους δημότες που με στήριξαν.
Τον τόπο αυτό που εσείς όψιμα αγαπήσατε εγώ τον υπηρετώ σαράντα συναπτά έτη από διάφορα μετερίζια.
Όλοι εδώ κρινόμαστε και για σας η κρίση θα είναι πολύ σκληρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Pages