ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....καιρός για υδροπλάνα σε Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 25 Απριλίου 2021

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....καιρός για υδροπλάνα σε Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα


Διαρκώς πιο κοντά, φαίνεται πως πλησιάζει η ανάπτυξη των υδατοδρομίων στην Ελλάδα, καθώς βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία, όπως δήλωσε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεω
ν της τηλεόρασης Best  ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της Hellenic Seaplanes, Νικόλας Χαραλάμπους. «Με τη στήριξη των τοπικών Αρχών και της κυβέρνησης βλέπουμε πια το… τέρμα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαραλάμπους, τονίζοντας πως φέτος θα ξεκινήσουν δοκιμαστικά σε κάποιους προορισμούς πτήσεις και το 2022 θα αναπτυχθούν περίπου 25 υδατοδρόμια σε όλη τη χώρα. 
Τα όποια εμπόδια άλλωστε, ξεπεράστηκαν και δεν υπάρχουν πλέον κολλήματα, με την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα, να έχει ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό μερίδιο. Πολύ σύντομα η υπόθεση θα τελεσφορήσει και για την Καλαμάτα, ενώ ακολουθεί η Κυλλήνη, η Πάτρα, το Κατάκολο, το Ναύπλιο, η Νέα Κίος και η λίμνη Τάκα, με τις λίμνες να βρίσκουν… χώρο, στο όλο εγχείρημα. Ένα εγχείρημα που αναμένεται να αλλάξει τον τουριστικό χάρτη ολόκληρης της Ελλάδας, κάνοντας πιο προσιτούς και ελκυστικούς, μια σειρά από προορισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Pages