ΧΑΣΤΟΥΚΙ...ΤΟΥ ΠΕ.ΣΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠ ΕΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 6 Απριλίου 2021

ΧΑΣΤΟΥΚΙ...ΤΟΥ ΠΕ.ΣΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠ ΕΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ηχηρό χαρακτήρα θα έχει η  σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ που έχει συγκαλέσει ο Σπήλιος Λιβανός, με όλους πια -και το ίδιο το Υπουργείο- να είναι αντιμέτωποι με τις εξελίξεις γύρω από το προϊόν της ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η συνεδρίαση του ΣτΕ γύρω από την προσφυγή κατά της απόφασης Αποστόλου -με χαρακτηριστικές τις συνέπειες που έχει αυτή επιφέρει- με συγκεκριμένες από την άλλη να είναι οι κατευθύνσεις που έχουν λάβει το Περιφερειακό και τα Δημοτικά Συμβούλια, δείχνοντας τον δρόμο για την επέκταση της ζώνης του ΠΟΠ στη Νότια Πελοπόννησο. Μην ξεχνάμε και το κοινό μέτωπο Μεσσηνίας και Λακωνίας προς αυτή την προοπτική που βάζει σε σημαντικές βάσεις την επόμενη μέρα για το προϊόν.

Από την άλλη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και σε αυτό το ζήτημα επισημαίνοντας πως είναι με τους παραγωγούς στην κατεύθυνση της απόφασης του ΠΕΣΥ και κάνοντας λόγο για ποσότητες που μπαίνουν στη χώρα μας και… βαπτίζονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages