ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΝΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 3 Μαΐου 2021

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΝΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Μετά από πολύμηνη αναστολή της λειτουργίας τους άνοιξαν υπό όρους τα καταστήματα εστίασης σε εξωτερικούς χώρους, επιτρέποντας σε όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο να πάρουν μια ανάσα ανακούφισης, καθώς για πολλούς το οικονομικό πλήγμα είναι τεράστιο.

Τα μαγαζιά λειτουργούν με αποστάσεις, παρουσία μόνο καθήμενων πελατών και μέχρι 6 άτομα ανά τραπέζι, ενώ θα κλείνουν από τις 10:45 το βράδυ έως τις 5 το πρωί. Από το συγκεκριμένο ωράριο εξαιρούνται οι υπηρεσίες delivery με απαγόρευση πώλησης αλκοόλ.

Στοίχημα για την εξέλιξη της πανδημίας

Αναμφίβολα, το άνοιγμα της εστίασης συνιστά το μεγαλύτερο -μέχρι το επόμενο- στοίχημα για την περαιτέρω εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα.

Θεωρείται δεδομένο ότι οι έλεγχοι θα συνεχίσουν να είναι αυστηροί στην τήρηση των μέτρων, καθώς δεν υπάρχει περιθώριο για κανένα πισωγύρισμα ούτε στον τομέα του ανοίγματος ούτε βεβαίως στο υγειονομικό σκέλος.

Ο Μάιος, αν και είναι ο μήνας στο τέλος του οποίου μεγάλο τμήμα του πληθυσμού θα έχει αποκτήσει ανοσία μέσω των εμβολίων, δεν θα πάψει να κινείται στη λεπτή γραμμή μεταξύ ανοιχτής οικονομίας και ελέγχου διασποράς του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages