«ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΣΤΟ ΤΌΠΙΚΟ ΤΥΠΟ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

«ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΣΤΟ ΤΌΠΙΚΟ ΤΥΠΟ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


 Η «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗ Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ 

Με πλούσιες σελίδες, Δυνατά τοπικά ρε πόρτας από ολόκληρη την Τριφυλία, με πολιτιστικές συνεργασίες, με άρθρα, σχόλια, αλλά και επίκαιρα θέματα. 

Στον κύριο άρθρο σημαντική παρέμβαση για την κατάσταση της περιοχής μας τα τελευταία χρόνια μέσα από το φακό της εφημερίδας. Επίσης θέματα για το κάστρο, το λιμάνι, την γαλάζια σημαία και λοιπά.

Στην Κυπαρισσία γίνεται διανομή μέσω αθηναϊκού πρακτορείου και μπορείτε να την βρείτε στα σημεία διανομής: Στο κατάστημα ψιλικών Κούρτη πρώην ψιλό Γαλάνη στην οδό 25ης Μαρτίου, στο περίπτερο Χαραλάμπη ας Στασινού έναντι δικαστηρίων, αλλά και στο περίπτερο κατάστημα στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Χριστιανουπόλεως, επίσης στο περίπτερο στην πλατεία Αποδημων στην εθνική οδό Κυπαρισσίας Φιλιατρών.

Στην υπόλοιπη Τριφυλία γίνεται η διανομή. Για τους αναγνώστες της Αθήνας υπάρχει ετήσια συνδρομή με τα ταχυδρομικά τέλη και όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε e-mail στο kyparissianews@gmail.com 

Το κόστος και την Αττική είναι 70 € ετησίως και η κατάθεση γίνεται στην Eurobank EUROBANK Account: 0026-0368-80-0100351469. Περιλαμβάνει συσκευασία και την ταχυδρομικά τέλη τα οποία δυστυχώς είναι υψηλά.

Η συνδρομή για όσους θέλουν να διαβάσουν ηλεκτρονικά την εφημερίδα είναι 50 € ετησίως στο ίδιο e-mail.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Pages