ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΩΣ ΤΑ 2€ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ! - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΩΣ ΤΑ 2€ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ!

 


Αυξήσεις-«φωτιά» φέρνουν οι ανατιμήσεις διαφόρων προϊόντων στο σουβλάκι, εκτινάσσοντας την τιμή του αγαπημένου εδέσματος των Ελλήνων στο +20%.

Ενδεικτικά, η τιμή στην ΜΕΣΣΗΝΙΑ στο καλαμάκι από 1,60 που είχε θα αγγίξει το 1,90, ενώ στο «πιτόγυρο» η τιμή από τα 2,30 αναμένεται να σκαρφαλώσει στα 2,80 ευρώ. Στην περιοχή της Κυπαρισσίας πάντως το χοιρινό είχε ως 1,60 και το καλαμάκι κοτόπουλο ως 1,80 το τεμάχιο και αναμένεται να φτάσουν ως τα 2 € το καλαμάκι σε ορισμένες περιπτώσεις και το πιτόγυρο πάνω από 2,70€. 
Όλα ξεκινούν από τις τιμές των ίδιων των κρεάτων, καθώς στο κοτόπουλο σημειώνεται αύξηση της τάξης του 5%, ενώ στο μοσχάρι φτάνει στο +7%. Η εκτίναξη της τιμής στο σουβλάκι, ωστόσο, προκαλείται - σύμφωνα με τους επαγγελματίες - από τις ΑΥΞΗΣΕΙΣ μηνών παραδομένοι ότι η ανατίμηση στα σουβλάκια αποτελεί πραγματικότητα, όπως δηλαδή και σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα στο εστιατόριο.
«Γνωρίζουμε ότι σε κάθε ανατίμηση ο πελάτης δυσανασχετεί αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την αντιμετωπίσουμε», σημείωσε  επιχειρηματίας, ο οποίος εκτίμησε πως μια οικογένεια θα δει «φουσκωμένο» το λογαριασμό στο σουβλατζίδικο τουλάχιστον κατά 10%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Pages