ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΠΚΕ ΚΑΙ ΤΟ Α.Τ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ 46ΧΡΟΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΠΚΕ ΚΑΙ ΤΟ Α.Τ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ 46ΧΡΟΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ Α.Τ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λένε. Η Ελληνική Αστυνομία και το δραστήριο Α.Τ. Τριφυλίας σε συνεργασία με την άξια Ομάδα πρόληψης καταστολής εγκληματικότητας, εξιχνίασαν μια υπόθεση 10 ετών που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη με την σύλληψη ενός αλλοδαπού Αλβανού. 
Ο δράστης ευθυνόταν για σωρεία ποινικών υποθέσεων καθώς ήταν φέρεται ότι δολοφόνησε αν θυμόμαστε καλά έναν 65χρονο στην περιοχή Σπηλιά Κυπαρισσίας μέσα σε ελαιοτριβείο μετά από διαπληκτισμό, ενώ ευθυνόταν για σωρεία ληστειών και παραβατικών πράξεων. 
Πιο αναλυτικά σε σχετικό δελτίο τύπου της αστυνομίας που εκδόθηκε αναφέρονται τα ακόλουθα: Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, (14/9) στην Φαρακλάδα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Μεσσηνίας, 46χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Κυπαρισσίας, για ανθρωποκτονία και ληστεία, πράξεις που έλαβαν χώρα το έτος 2011, στην τοπική κοινότητα Σπηλιά του Δήμου Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Pages