Καλή σχολική χρονιά με τα σχολεία ανοιχτά - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021

Καλή σχολική χρονιά με τα σχολεία ανοιχτά

 


ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 

Τις ευχές της στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς δίνει η Ένωση Γονέων του Δήμου Καλαμάτας, τονίζοντας ότι αυτή τη χρονιά τα σχολεία πρέπει να μείνουν ανοιχτά αλλά και ότι το εμείς πρέπει να μπαίνει μπροστά από το εγώ γιατί όλα κερδίζονται με τη συλλογική προσπάθεια…

Το μήνυμα της Ένωσης Γονέων έχει ως εξής: 

Η εκπαίδευση και η μόρφωση είναι το πιο ισχυρό όπλο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να αλλάξουμε τον κόσμο.  Νέλσον Μαντέλα, Νόμπελ Ειρήνης 1993

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καλαμάτας εύχεται στους μαθητές καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και στους εκπαιδευτικούς δύναμη, υπομονή και αφοσίωση στο λειτούργημά τους! Προϋπόθεση για την πραγματοποίηση των ευχών ωστόσο  είναι όλοι μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών.

Οι μαθητές αναζητώντας την γνώση, να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες του σχολείου,  προτάσσοντας το εμείς έναντι του εγώ και να συνειδητοποιήσουν ότι τίποτα δεν τους χαρίζεται – όλα κερδίζονται με την συλλογικότητα και την προσπάθειά τους.

Οι εκπαιδευτικοί να συνεχίσουν να κάνουν την υπέρβασή τους και να συμβάλλουν στη διαμόρφωση των αυριανών πολιτών με γνώσεις, προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία.

Οι γονείς να συμπαραστέκονται πάντα στα παιδιά τους, γιατί το ταξίδι τους στη γνώση και την καλλιέργεια είναι μακρύ και δύσκολο. 

Η Ένωση Γονέων θα είναι δίπλα σε όλους τους συλλόγους γονέων και θα αγωνιστεί μαζί τους για το καλύτερο στη σχολική κοινότητα και την αναβάθμιση της παρεχόμενης μορφωσης.

Ευχή όλων μας την φετινή χρονιά οι μαθητές να μην χρειαστεί να λείψουν από το φυσικό τους περιβάλλον που είναι το σχολείο τους, που ο αναντικατάστατος του ρόλος φάνηκε τον περασμένο χρόνο.

Καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς στους γονείς και στο υπόλοιπο προσωπικό των σχολείων μας, καθαρίστριες και σχολικούς τροχονόμους”

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Pages