ΔΩΡΕΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021

ΔΩΡΕΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


 ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΓΚΟΤΣΗ & ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ  ΑΝΝΑ ΠΗΤΤΑ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ  ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ           Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, ο κύριος ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΚΟΤΣΗΣ και η κυρία ΑΝΝΑ ΠΗΤΤΑ  με την παρουσία τους, μας προσέφεραν  ένα (1) τροχήλατο μόνιτορ     μέτρησης ηλεκτροκαρδιογραφήματος, αναίμακτης πίεσης, παλμικής οξυμετρίας και θερμοκρασίας (Σειρά Β1x5P patient monitor) για τις ανάγκες της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας.

     


        Ο κύριος
ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΚΟΤΣΗΣ και η κυρία ΑΝΝΑ ΠΗΤΤΑ προχώρησαν σε ακόμη μία δωρεά , αντιλαμβανόμενοι το βάρος και την ευθύνη που φέρει ο τομέας της υγείας, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι που υπηρετούν σ’ αυτόν.

             Η Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας ευχαριστεί θερμά  τον  κύριο ΣΤΑΥΡΟ ΓΚΟΤΣΗ  και την κυρία ΑΝΝΑ ΠΗΤΤΑ που επέδειξαν κοινωνική ευθύνη και αλληλεγγύη στη δύσκολη χρονική συγκυρία εξαιτίας των έκτακτων αναγκών που έχει προκαλέσει η πανδημία.


ΔΩΡΕΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ <<ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ>>

 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ  ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

                                                                          

                                                                                             

         Το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας και η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας στην 10η συνεδρίασή τους, την 24.05.2021, απεδέχθη ομόφωνα τη δωρεά του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ <<ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ>> για την κάλυψη των αναγκών της Παιδιατρικής Κλινικής  της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού  Νοσοκομείου Μεσσηνίας, που αφορά :


α) Ενός τροχήλατου μόνιτορ για την παρακολούθηση ζωτικών σημείων με ενδείξεις κορεσμού οξυγόνου, σφίξεων, αρτηριακής πίεσης και ηλεκτροκαρδιογράφο για βρέφη και παιδιά

β) Ενός νεφελοποιητή φαρμάκων με συμπιεστή.


             Το Σωματείο παρέδωσε τον  παραπάνω  ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό , αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά έμπρακτα τη συμπαράσταση του στον αγώνα της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας .

           Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη δωρεά, η οποία είναι σημαντική για την ομαλή λειτουργία  της Παιδιατρικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού  Νοσοκομείου Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Pages