ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΦΑΡΑΚΛΑΔΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΦΑΡΑΚΛΑΔΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


 ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ σημειώθηκε το πρωί λίγο μετά τις 07.30 με θύμα ένα κάτοικο της περιοχής των σχολείων της πόλης μας. Το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες όταν ο 74χρονος συνταξιούχος κατέβηκε από την οικία του στην οδό Πονηροπούλου που βρίσκεται κοντά στο σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ- Γυμνασίου και Λυκείου για να αγοράσει ψωμί όταν παρασύρθηκε από Ι.Χ. που οδηγούσε μια 56χρονη από τις εργατικές κατοικίες Κυπαρισσίας με αποτέλεσμα το θύμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Δυστυχώς σύμφωνα με την μάχη που δόθηκε από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εξέπνευσε μια ώρα αργότερα καθώς ο ηλικιωμένος έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με αποτέλεσμα να καταλήξει. Ο άτυχος συνταξιούχος ήταν αγαπητός στην περιοχή είχε εργαστεί στον ΟΣΕ ενώ το kyparissianews.com το οποίο έχει συγγενικούς δεσμούς με την οικογένεια του άτυχου εκλιπόντος εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια. ΙΩΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Pages