Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Κυπαρισσία - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Κυπαρισσία


 Δείτε τι αναφέρει το ομόφωνο ψήφισμα της Επιτροπής Αγώνα Συνταξιούχων Τριφυλίας:

Εμείς οι συνταξιούχοι της Τριφυλίας που συγκεντρωθήκαμε έξω από τα γραφεία του ΙΚΑ στην Κυπαρισσία , σήμερα Τετάρτη 12 Ιανουαρίου , ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων Ελλάδας , διαμαρτυρόμαστε για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας ,με τις χαμηλές και πετσοκομμένες συντάξεις μας, την μεγάλη ακρίβεια στα βασικά είδη πρώτης ανάγκης, τους υπέρογκους φόρους, τους καθημερινούς θανάτους συνανθρώπων μας ,με την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας.
Είμαστε οργισμένοι με τα ψίχουλα που υποσχέθηκε η κυβέρνηση σε ορισμένους χαμηλοσυνταξιούχους, ενώ μοιράζει εκατομμύρια σε κλινικάρχες, σε μεγαλοκαναλάρχες, σε τράπεζες.
Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε στο ακέραιο όσα αδίκως μας έχουν αφαιρεθεί, με τη δουλειά μας τα έχουμε πληρώσει και σήμερα είναι αναγκαία για να ζήσουμε με βάση τις πραγματικές μας ανάγκες!
Και απαιτούμε άμεσες λύσεις:
Να αποδοθεί σε όλους τους συνταξιούχους η 13η και 14η σύνταξη, με αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, με ταυτόχρονη μείωση των τιμών στα βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης.
Να μας αποδοθεί το 0,5% του τακτικού προϋπολογισμού που είναι νομοθετημένο για τα έτη 2020-2021.
Να μας αποδοθούν τα αναδρομικά για τις κύριες, επικουρικές συντάξεις και για την 13η και 14η σύνταξη αφορολόγητα αφού αυτά αποδίδονται μετά από χρόνια άτοκα.
Να καταργηθεί η παρακράτηση εισφοράς αλληλεγγύης
Κάνουμε καθαρό στους πάντες ,παλιούς και νέους κυβερνώντες ότι με φιλοδωρήματα δεν μας κοροϊδεύουν, αγωνιζόμαστε ,απαιτούμε και διεκδικούμε όλα όσα άδικα μας έχετε αφαιρέσει.
Το παρόν ψήφισμα να παραδοθεί στην διοίκηση του ΕΦΚΑ
Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Τριφυλίας

Υ.Γ. Παραδώσαμε το ψήφισμα στη διοίκηση του ΕΦΚΑ Κυπαρισσίας η οποία αρνήθηκε να το παραλάβει. Τοιχοκολλήσαμε το ψήφισμα στον Πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Pages