Πρεμιέρα πανδημίας για τις χειμερινές εκπτώσεις - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Πρεμιέρα πανδημίας για τις χειμερινές εκπτώσεις

 Πρεμιέρα είχαμε , 10 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις στα καταστήματα ολόκληρης της χώρας, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα είναι προαιρετικά ανοιχτά, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00 έως 18:00.

Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Ανήμερα τις πρεμιέρας μερικές απαραίτητες συμβουλές προς τους καταναλωτές για όλα όσα πρέπει να προσέχουν κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.

  • Υιοθετούμε συνετή καταναλωτική συμπεριφορά
  • Αγοράζουμε έχοντας υπόψη τον οικογενειακό προϋπολογισμό μας και τις οικονομικές δυνατότητές μας. Καταρτίζουμε λίστα με τα απαραίτητα είδη.
  • Δεν αγοράζουμε υπό πίεση. Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 28-2-2022, οπότε καλό είναι να κάνουμε έρευνα αγοράς και σύγκριση τιμών και ποιότητας, σε συνάρτηση, βέβαια με τις ανάγκες μας.
  • Στην περίπτωση της αγοράς με πίστωση (πιστωτική κάρτα με δόσεις ή καταναλωτικό δάνειο), ελέγχουμε προσεκτικά τους επιμέρους όρους και λαμβάνουμε υπόψη τις χρεώσεις που συνεπάγεται και κυρίως τους τόκους, τον αριθμό των δόσεων κ.λπ. σε σχέση με το οικογενειακό εισόδημά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Pages