ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: ΕΡΓΑ για τη μεταφορά της πιάτσας των ταξί παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: ΕΡΓΑ για τη μεταφορά της πιάτσας των ταξί παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων


ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ του Δήμου Τριφυλίας συνεχίζουν αυτές τις ημέρες την αποξήλωση των πεζοδρομίων στην οδό Νοσοκομείου για την μεταφορά της έδρας στάθμευσης των Ταξί παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων που έχουν κοινοποιήσει ανοιχτή επιστολή στο οικείο Δημοτικό συμβούλιο.
Σύμφωνα με το Δήμο τα τεχνικά έργα προβλέπουν μεταξύ άλλων την κατασκευή νέων πεζοδρομίων, την δενδροφύτευση αειθαλών  δέντρων, επαρκή φωτισμό και στρώση οδού  με νέο ασφαλτοτάπητα. 
Η νέα πιάτσα θα αποτελέσει σημείο εκκίνησης από την οδό Νοσοκομείου προεκτείνοντας μέχρι την διασταύρωση στηνοδό Φραντζή, ενώ θα επιτρέπεται η διέλευση μόνο οχημάτων ταξί καθώς είναι μονόδρομος. 
Στο τμήμα του δρόμου θεωρείται σίγουρο ότι θα επιτρέπεται η στάθμευση των ταξί και από τις δύο πλευρές του δρόμου και θα τοποθετηθεί και στέγαστρο για τη στέγασή των αυτοκινητιστών κάτι που αποτελεί πάγιο αίτημα δεκαετιών. Η μεταφορά της πιάτσας, που μεταφέρεται από την 25ης Μαρτίου, μετά από πολλές δεκαετίες διεξάγεται αναγκαστικά καθώς από τον επόμενο μήνα ξεκινούν εργασίες για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου. ΙΩΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Pages